Nya böcker (2)

En hel hög med härliga böcker damp ner i min brevlåda under förra veckan.

The Sky is Everywhere av Jandy Nelson
En contemporary ungdomsroman om 16-åriga Lennie som nyss förlorat sin syster och försöker hitta tillbaka till sin plats i livet. Än så länge är den riktigt bra! Och för att inte tala om hur fin den är…

Legend av Mary Lu
Det här var lite av ett impulsköp, men det är ju en dystopi och det brukar jag ju gilla. Dessutom var den billig så den bara slank ner i inköpskorgen.

Demonglass by Rachel Hawkins
För ungefär ett år sedan läste jag första delen ”Hex Hall” och jag vill minnas att jag gillade den. Hoppas att jag gillar den här också!

Delirium av Lauren Oliver
Snart kommer uppföljaren till denna dystopi-succé och jag har inte ens läst första boken än. Så kan vi bara inte ha det!

The Fault in Our Stars av John Green
På sista tiden har jag läst om den här boken överallt och jag hoppas bara att jag inte får för stora förhoppningar. Har aldrig läst John Green förut så det ska bli spännande.

1 tanke på “Nya böcker (2)

  1. Jag utgår från mina egna vill läsa-lista när jag säger att du verkar ha köpt dig en hel del bra titlar! Vi får se om jag köper min egen The Fault In Our Stars nu när stadsbiblioteket köpte in den på min förfrågan.. Vill ju ha den själv om den är bra, men då med hans signaturkråka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s