Badrumsbokhylla

Jag har lagt märke till att en del människor är helt i avsaknad av badrumslektyr, medan andra på sin höjd har en eller två dassböcker. Detta är helt obegripligt för mig, då jag och min man har (snudd på) ett helt bibliotek i badrummet.

Enligt min åsikt utgörs de bästa badrumsböckerna av böcker med korta och självständiga kapitel där man kan läsa ett och ändå få behållning av det, samtidigt som man slipper ockupera badrummet för eventuellt alla andra besökare (eftersom man ju såklart vill läsa färdigt).

Det kan vara antingen rena faktaböcker (t ex Faktoider: försanthållna osanningar, halvsanningar och missuppfattningar av Peter Olausson, Historiens underbara värld: kuriosa och fakta ur historiens gömslen av Carten Ryytty eller Lagom finns bara i Sverige och andra myter om språk av Mikael Parkvall) eller böcker av mer popularkulturell karaktär, exempelvis 90-talet.se : eller vem fan komponerade modemljudet? av Christian Albinsson, Niclas Wikström och Fredrik Söder, 100 höjdare av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson eller Människor det varit synd om av Kalle Lind. Alla mycket bra badrumslitteratur.

På så sätt kan man utföra sina behov SAMTIDIGT som man blir både underhållen och allmänbildad. Win-win!

1 tanke på “Badrumsbokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s