I min brevlåda #3

I följande serie inlägg visar jag upp vilka böcker jag har köpt, fått, lånat på biblioteket eller av vänner och bekanta. Idén tillskrivs den amerikanska bokbloggaren The Story Siren. Dessa inlägg kommer att dyka upp sporadiskt, men alltid på söndagar.

Jo, jag vet att detta tekniskt sett inte är böcker, men jag ville ändå dela med mig av det klipp jag gjorde häromdagen. Cdon har stor sommarrea och reade bland annat ut denna box med ALLA säsonger (39 disc) av Buffy och vampyrerna (som den något barnsliga svenska titeln lyder) för 499 kronor! Det är sant – 499 spänn!

Jag har inte sett Buffy sedan det gick på tv för 10-15 år sedan, och det var ju en stund sedan, men jag följde det med skräckblandad förtjusning. I stort sett hela mitt liv – fortfarande alltså – har jag varit otroligt fascinerad av det övernaturliga och mörka, men samtidigt också väldigt harig och mörkrädd. Trots det kunde jag inte låta bli att kolla på Buffy, även om det ibland gav mig mardrömmar.

Under veckan här nu har jag knarkat en massa Buffy, hela säsong 1 faktiskt, men ännu inga mardrömmar. Kanske har jag blivit modigare på gamla dar?

3 tankar på “I min brevlåda #3

  1. Älskar den serien och äger alla på DVD kan se på dem om och om igen för den är så bra. Men det är ett avsnitt som fortfarande får det att krypa i skinnet på mig och det är den när de är på museet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s