Trä

Imorgon är det ju egentligen dags för det första bokcirkelmötet på biblioteket i Forshaga, men jag kan ju som bekant inte komma eftersom vi har föräldramöte på jobbet då. Tre inbokade måndagar hela hösten! Och så hamnar naturligtvis ett föräldramöte på en av dessa tre måndagar… The irony.

Ja ja, hur som helst så ska vi tills imorgon ha läst två noveller ur Alice Munros novellsamling För mycket lycka: ”Trä” och en valfri. Och även om jag inte kan komma på själva bokcirkeln imorgon så måste jag ju ändå göra uppgiften, tänker jag och har nu läst redan nämnda ”Trä”, men jag förstår inte. Jag gör verkligen inte det. Varför skrev hon den här novellen? Vad ville hon med den? I just don’t get it! Jag är nog helt enkelt inte tillräckligt djup för det här med noveller. Dock ska jag naturligtvis ändå ta mig an ytterligare en novell i samlingen senare idag. Man skulle ju läsa två.

Riktigt synd är det i alla fall att jag inte kan vara med på bokcirkeln imorgon; det hade varit intressant att få veta vad de andra tyckte om ms Munro.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s