Uppdatering: köpstopp

Åh det är så svåååårt med köpstopp! Jag har själv infört det eftersom jag hade (har) högar och åter högar med olästa böcker, men det är så svårt att hålla! Med höstens intåg kommer också en massa nya böcker som jag är grymt sugen på. Och alla goa bloggare som tipsar om massa nya böcker jag inte har läst och som verkar jättebra.

Än så länge har jag läst två stycken av totalt femton (dock valfria) och har alltså hela tretton kvar innan jag får lägga in en ny beställning. Men jag ska vara stoisk och hålla ut! Delayed gratification is da shit.

Just nu läser jag Smaragdgrün av Kerstin Gier och det går segt framåt. Inte för att boken inte är bra utan för att den är tung. Rent fysiskt alltså. Den är för tung för att läsa i sängen på kvällen och framför allt – den är för tung för att dra med på tåget, där ju den mesta av min läsning sker. Så jag jobbar på, men det går långsamt. Fick drygt hundra sidor lästa i morse när jag vaknade tidigt hemma hos min kompis som jag hälsade på under helgen, och istället för att dra mig lite till eller surfa på min smarta telefon klämde jag ett par sidor. Väl använd tid om ni frågar mig!

Under veckan hämtade jag också ut en reservation från bibblis, Konsten att vara kvinna av Caitlin Moran, som jag räknar in i de femton. Vanligtvis läser jag inte flera böcker på samma gång men med denna går det nog på grund av dess utformning. Denna blir att ta med på tåget under veckan.

1 tanke på “Uppdatering: köpstopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s