Bokbloggsjerka 24 – 27 maj

Ah, härligt försommarväder, alla nationella prov rättade och bröllop i Karlstads domkyrka idag, när en nära vän gifter sig. Just nu är livet rätt gött!

I veckans bokbloggsjerka undrar Annika: Brukar du läsa om böcker?

Och jag får säga att nej, det gör jag väldigt sällan nu för tiden. Som barn och tonåring gjorde jag det ofta för då visste jag liksom att det var en bra bok och blev aldrig besviken. Det där med att pröva nya saker har heller aldrig riktigt varit min grej…

Nu för tiden dock händer det som sagt sällan att jag läser om böcker, mest för att jag har så himla många böcker jag vill läsa och så lite tid att läsa dem. Men visst… händer gör det.

8 tankar på “Bokbloggsjerka 24 – 27 maj

  1. Som barn och tonåring kan jag nu tycka att jag läste om samma böcker för ofta. Tänk på allt jag missade. Nu är det bättre balans i omläsandet, men jag har några favoriter som jag gärna återvänder till:)

  2. Samma här, när jag var ung läste jag ofta om. Numer har jag så mycket olästa böcker som väntar på mig, så jag tycker inte jag har tid att läsa om. Men när jag blir pensionär, då ska jag läsa om alla mina favoriter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s