Bokbloggsjerka 8 – 11 november

För ovanlighets skull så får jag sätta tänderna i jerkan så sent som på måndagen, för helgen har varit helt kaotisk. Vi har varit i Småland och döpt Lilleman, så det har varit mycket folk, nya miljöer och helt enkelt fullt upp så denna veckas jerka passar på ett sätt helt perfekt, för Annika frågar: Vad önskar du dig mest av allt just nu som är relaterat till böckernas värld?

Och svaret är lika kort som enkelt: TID! Nu har Lilleman hunnit bli tre månader och tid är verkligen en bristvara. Jag avundas de mammor som har bebisar som tycker om att sova på dagarna, för en sådan bebis har nämligen inte jag. Möjligtvis kan han tänka sig att sova i bilen eller ute på promenad, vilket är två ställen där det är ganska svårt att läsa… Därför har jag blivit ”tvungen” att lyssna på ljudböcker för att överhuvudtaget kunna inmundiga någon litteratur, men det blir ju också bara någon timme om dagen. Så, lästid önskar jag mig mest!

5 tankar på “Bokbloggsjerka 8 – 11 november

  1. Ja lästid är inte lätt att få till när man har en liten bebis hemma. Jag läste knappt alls när mina barn var så små! Nu är den minsta 6 år och det har ändrats som tur är =)

  2. Vet precis vad du menar. Min lilla tjej är nu 15 månader gammal och sen jag blev mamma har lästid varit en enorm bristvara. Men konstigt nog har jag också blivit duktig på att hitta små stunder här och var och e-böcker i mobilen har blivit väldigt behändigt! Hoppas du också hittar lite mer lästid igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s