I min brevlåda #1

Jag hade tidigare en engelskspråkig bokblogg i ett knappt år och publicerade då varje vecka ”In My Mailbox”, en återkommande inlägg om nyförvärv på bokfronten. Jag tyckte att det var rätt så kul så jag ska nog ta upp det igen, fast här i svenskspråkig version, som jag också har sett att en del andra svenska bokbloggare ägnar sig åt. Visserligen kommer jag inte att publicera den varje vecka för så många böcker skaffar jag inte, men då och då kommer det dyka upp.

Adlibris och deras ”3 för 99:-”-erbjudande är livsfarligt! Fast jag inte skulle ha något så blev det ändå hela sex böcker! Jag tror i och för sig att bara tre av dem var med i det erbjudandet men ändå… Dock kommer ju sommarlovet snart och då hoppas jag på mycket sol och lata dagar ute i trädgården.

Doft av rosor av Nora Roberts
Nu råkar detta tydligen vara del två i serien och del ett var inte med i erbjudandet. Sneaky, sneaky. För nu måste jag ju skaffa del ett innan jag kan läsa del två.

Mitt perfekta liv av Sarah Dessen
Sarah Dessen ÄR sommar. Det bara är så.

Julia av Anne Fortier
Jag har läst riktigt bra recensioner av den här och beskrivningen ”Shakespeare möter Da Vinci-koden”… Såld!

Bröllopsfixaren av Maria Conlon-McKenna
Jag läste hennes första bok om hattaffären för något år sedan och det är gulligt och lättsmält och irländskt. Ibland är jag ruskigt sugen på sånt.

Ljusets dotter av Elisabet Nemert
En askungesaga i 1700-tales Stockholm.

Den vita drottningen av Philippa Gregory
Första delen i en serie om rosornas krig mellan släktens York och släkten Lancaster. Philippa Gregory är historiska romaner när de är som bäst!

3 tankar på “I min brevlåda #1

  1. Jag håller med Philippa Gregorys böcker är riktigt bra. Dock så tyckte jag inte att Den vita drottningen var lika bra som hennes andra böcker under Tudor tiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s